Telefon

035-12 22 77

Email

info@holistiskterapi.nu

Karin Sjöberg: Utbildades till BICOM-terapeut 2011 och flyttade därefter till Hong Kong för att arbeta som terapeut i 3,5 år. Sedan 2015 terapeut på Holistisk Terapi tillsammans med läkare Sabine Rauch och Olle Svensson. 2020 övertog jag Holistisk Terapi och driver nu kliniken vidare. Utbildare i Sverige och Danmark i BICOM bioresonans. Är legitimerad djursjukvårdare och behandlar också djur. För mer information om djurbehandlingar kan du besöka www.aniwaves.com.

Sofia Duvik: Mitt intresse för hälsa startade redan i unga år då jag med hjälp av en duktig homeopat lyckades läka min psoriasis som jag drog på mig i mina tidiga tonår. Jag påbörjade min resa inom hälsobraschen 2003 på högskolan i Malmö och sedan i Halmstad, för att 2008 fortsätta utbilda mig inom privata sektorn. Mina kunskaper om frekvensterapi och min första BICOM-utbildning startade för 13 år sedan och jag har hunnit jobba på Region Halland som folkhälsoutvecklare och som terapeut på två olika privata hälsokliniker sedan dess. Jag har förutom ovannämnda bla utbildning inom fysiologi, anatomi, psykologi, kost, sjukdomar, vitaminer och mineraler och jag jobbar ständigt med mig själv för att utvecklas både kunskapsmässigt men också personligt. Kinesisk medicin samt kost är ett stort intresse och jag har testat mycket på mig själv för att känna en trygghet i det jag rekommenderar.

En plats för behandling av din fysiska kropp eller dina känslor. Känner du oro, ångest? Upplever du smärtor? Känner du dig tom på energi? Trött, utbränd eller stressad? Då kan någon, eller flera, av mina behandlingar hjälpa dig att släppa blockeringar i din egna fysiska kropp och själ. Jag erbjuder behandling via följande metoder: 

Reiki HealingChakrahealing och Distanshealing är olika metoder som tillför och/eller balanserar energin i din kropp och själ
Lymfmassage/Lymfkoppning är en metod som löser upp blockeringar av olika orsaker kan uppstå i lymfsystemet genom att öppna upp flödet i lymfsystemet.
Gua Sha/Koppning av hals och ansikte, är en metod som löser upp blockeringar i lymfsystemet samtidigt som det är en naturligt ansiktslyft.
Transfigura Kroppsterapi är en metod som stimulerar din egen kropp att bearbeta, och göra av med gamla energier som stör ditt mående såväl fysiskt som mentalt. 

Ibland använder jag mig även av kristaller och dofterna från eteriska oljor för att stimulera din egna kropps energier.

Vi använder oss av frekvensmätning för att ta reda på hur näringsstatusen ser ut i dina celler.

Till skillnad från t.ex. blodprov kan vi se om näringen verkligen når in i cellen och om kroppens depåer är fyllda.  Efter alla delar är analyserade använder vi oss av vår breda kunskap (över 30 år) och skapar en personlig åtgärdsplan till dig. Vårt mål att att vi skall kunna normalisera dina värden på 9-12 månader. Vi vill att du skall vara medveten om att vi aldrig kan veta på förhand hur snabbt din kropp kommer att jobba och därför kan det både ta kortare eller längre tid för din kropp att normalisera dina värden.

Vi tittar vi på faktorer som:

 • Kost
 • Livsstil
 • Blodgrupp
 • Medicinering
 • Kroppstyp
 • Ohälsa och krämpor
 • Sjukdomshistoria
 • Vitaminer
 • Mineraler
 • Antioxidanter
 • Probiotika
 • Enzymer
 • Aminosyror
 • Fettsyror
 • Hormoner
 • Tungmetaller
 • Synergier

Tidigare medarbetare/konsultationskontakter

Dr Sabine Rauch: Tidigare klinikinnehavare och grundare av Holistisk Terapi. Leg läkare i Tyskland och Sverige. Specialist i allmän medicin, specialistutbildning i homeopati, akupunktur, kiropraktik och naturmedicin (med legitimation som läkare i Tyskland). Över 25 års erfarenhet med komplementär medicin. Internationell utbildare i BICOM bioresonans och Life Cooperation Coach.

2020 togs beslutet att flytta till Tyskland och kliniken överläts då till Karin. Kontakten upprätthålls och ett fortsatt samarbete existerar

Olle Svensson: 20 års erfarenhet som BICOM-terapeut. Har tidigare drivit Holistisk Terapi tillsammans med Sabine. Utbildare i Sverige och internationellt i BICOM bioresonans och Life Cooperation Coach.

2020 togs beslutet att flytta till Tyskland och kliniken överläts då till Karin. Kontakten upprätthålls och ett fortsatt samarbete existerar.